Lørdag den 27. september vil vi hygge os med lidt madlavning - og spisning. Vi start kl 15. for vi har lidt arbejder foran os:
Sidste frist for tilmelding (bindende) er tirsdag den 23. september på veteran@2lyngby.dk
Ændringer i menuen kan forekomme
Nævnte menu med nævnte drikkevarer i passende forhold er skønnet til at kost i omegnen af kr 200 pr næste, endlig afregning på dagen.
Ekstra drikkevarer vil kunne købes
Finere Fransk madlavining – over bål.Menu:
Starters:
Gratineret paneret svampe på sprød toast.
Hertil: A. Laurance Brut.
Forret:
Sprøde mini-fiskefrikadeller på bund af lynstegte bladbeder. Garneret med Jomfruhummer, stænger af
glaskål og lime-hollandaise-sauce.
Hertil: Woodbrigde Rosé
Hovedret:
Skiver af fasanbryst akompagneret af skiver af fasanpate. Serveres med smørstegte rodfrugtstænger,
kartoffel, æblekompot, katanje creme og sauce.
Hertil: Talus Collection Shiraz, 2005
Dessert:
Flamberet brændte figner I thecreme.
Hertil: Grahams fine Ruby Port