Bliv Leder

Savner du en spejdergruppe at være aktiv i?

 

I 2. Lyngby Optaya har vi brug for flere ledere, som vi kan have det sjovt sammen med.


Hvad kræver det?

Du behøver ikke at have været spejder hele livet for at blive en god spejderleder. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære og være sammen med spejdere i alle aldre. Du kan læse meget mere om spejderideen og hvad det vil sige at være spejderleder i Det Danske Spejderkorps her.

Som spejderleder bliver du en del af lederteamet, som sammen planlægger og afholder ugentlige møder og ture for spejderne. Vi tager også på weekendture og lejre, som du skal være med til - bl.a. familieweekend, juletur og sommerlejr. Du skal forvente at bruge 2½ time om ugen på planlægning og afholdelse af møder. 

Hvordan gør vi i 2. Lyngby Optaya?

I 2. Lyngby Optaya har vi indianer-tema som overordnet fantasiramme. Vi har spejdere i alderen 6 - 16 år fordelt på fire grene (eller stammer som vi kalder det) og holder spejdermøder tirsdag og onsdag. Det kan du læse mere om her på hjemmesiden.

For at sikre at det er sjovt at være frivillig, laver vi i løbet af året forskellige arrangementer for lederne - en dag eller aften hvor vi kan have det sjovt - uden spejdere. Vi tilbyder også at betale for kurser gennem DDS, der kan udvikle dine spejder- og lederfærdigheder og dig som person.

Har du lyst til at være med?

... eller vil du bare gerne høre mere om hvad det vil sige at være leder i 2. Lyngby Optaya, så kan du kontakte vores gruppeleder Just (Jan Justesen) på 20221117 eller skrive til nyleder snabel-a 2lyngby.dk. Du kan også læse lidt om gruppen her på hjemmesiden eller kigge forbi vores spejdergrund tirsdag eller onsdag aften når vi holder spejdermøder. Vi glæder os til at høre fra dig. Send mail til:

nyleder snabel-a 2lyngby.dk 
Spejderlilje
 

Det Danske Spejderkorps

2. Lyngby Optaya

Tinta

Gedvad 45

2800 Kongens Lyngby 

Webmaster, webmaster -a 2lyngby.dk